Healing

Reiki healing är en mjuk healing form . Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi

För att vi skall må bra och känna harmoni behöver vi ha ett fritt flöde av livsenergi. Genom att jag ger healing är jag en kanal av livsenergin och du som får behandlingen är mottagaren. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod för att släppa stress, frigöra spänningar och blockeringar samt  balansera kropp och själ. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. 

 Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Hur går det till? Under ca 1 timme ligger du på bänken  med kläderna på, under en filt och slappnar av och tar emot healing som jag ger genom att lägga mina händer på olika ställen på din kropp.  

Shamansk healing är en kraftfull healingmetod där samtal kombineras med healing. Du får möjlighet att titta på och ifrågasätta dina förställningar, attityder och frigöra tung energi och negativa mönster. Genom denna process läker du gamla sår och skapar ett mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv och din omgivning. Denna process skapar balans i kropp och sinne och bidrar till en bättre hälsa.

Är du intresserad av Reiki healing eller Shamansk healing kontakta mig så bokar vi in en tid.


© Copyright Ett steg i taget - vägen till bättre hälsa