+46 705880072


Healing Shamansk healing

och

Reiki healing 

Healing är en gammal form av läkekost som bygger på att upprätta balans och fylla på med ny energi i kroppen. Healing hjälper kroppen att stärka sin egna självläkande förmåga.

Jag arbetar med healing utifrån ett shamanskt förhållningssätt. Jag vägleder dig in i dig själv där du får möjligheten att hela och transformera det som står i vägen för ditt eget växande. Detta då jag anser att obalanser, negativa mönster och i många fall sjukdomar, hänger ihop med vårt inre liv, den värld vi har skapat inom oss själva. Det är i mötet med det jag helst inte vill möta inom mig själv som stort växande sker, magi!

Varje behandling ser olika ut beroende på var du befinner dig och vilka dina behov är. Hur går det till?

Vi möts först i ett samtal där vi tittar på anledningen till varför du valt att komma på healing. När vi identifierat det som vi behöver jobba med under resten av behandlingen kommer du sannolikt bli ombedd att lägga dig på bänken, fullt påklädd, väl omstoppad för att där ev. släppa på tung energi, skapa nytt flöde i din kropp och fylla på med ny energi. Behandlingen pågår i ca 1 timme. 


Mina verktyg är så väl shamansk healing som Reiki healing. Reiki healing är en mjuk healing form . Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod för att släppa stress, frigöra spänningar och blockeringar samt  balansera kropp och själ. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Den shamansk healing är en kraftfull healingmetod där samtal kombineras med healing. Du får möjlighet att titta på och ifrågasätta dina föreställningar, attityder och frigöra tung energi och negativa mönster. Genom denna process läker du gamla sår och skapar ett mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv och din omgivning. Denna process skapar balans i kropp och sinne och bidrar till en bättre hälsa. Shamansk healing är en hjälp till självläkande.


Då healing är en helade process krävs mins tre behandlingar i nära följd för att verkligen skapa en bestående effekt/förändring.